Automotive

De organisatie van sleutels in de Autobranche is van groot belang. Het zoeken naar sleutels is een tijdrovende klus waardoor dit het werkproces van uw personeel flink kan vertragen en jaarlijks een grote (stille) kostenpost is. Het zoeken of kwijtraken van sleutels in bijzijn van uw klanten is onprofessioneel en mag eigenlijk niet gebeuren. Maar nog belangrijker; wat als een sleutelbos niet meer gevonden wordt, of nog erger; wat als er een autodiefstal plaatsvindt met de originele sleutelbos? Stop met het nemen van een groot financieel risico en imagoschade. Start snel en ervaar onmiddellijk de voordelen van sleutelbeheer met Keymanager.

 

 

Zorg

In de zorg staat de patiënt centraal en hier is vaak al te weinig tijd voor, dus waarom nog tijd verspillen aan het zoeken naar sleutels? Wat als de tijd dringt en een sleutel onvindbaar is? Zorginstellingen bestaan vaak uit veel werknemers en veel sleutels. Het is van belang dat er een goede organisatie van de sleutels aanwezig is. Keymanager regelt de inname en uitgifte van sleutels. In één oogopslag is duidelijk welke sleutels in gebruik zijn en wie welke sleutel(s) heeft. Onze Keymanager doet dit volledig mechanisch, snel en simpel.

 

 

Vastgoed

Wanneer u werkzaam bent in de vastgoedsector weet u de waarde die de sleutels in uw bedrijf vertegenwoordigen. Zoeken naar deze sleutels is niet alleen tijdrovend, maar brengt veel kostbare risico’s met zich mee. De oplossing is simpel; Keymanager is een efficiënt en simpel systeem. Een eenvoudige handeling maakt 24/7 zichtbaar welke sleutels ontbreken en wie welke sleutels heeft. Nooit meer zoeken naar een sleutel.

 

 

Overig

De organisatie van sleutels is in bijna elke sector van groot belang. Denkt u maar aan taxibedrijven, transportbedrijven, facilitairbedrijven en bedrijven werkzaam in de beveiliging. In elk bedrijf is het zoeken naar sleutels een regelmatig terugkomende kwestie. Het is risicovol, tijdrovend en kostbaar en om over de irritatiefactor maar te zwijgen. Door de aanschaf van Keymanager behaalt u grote winst op de organisatie van uw sleutels. Alle reden dus om zo snel mogelijk uw sleutelbeheer goed te regelen.