Sleutelbeheer in slechts drie stappen

Logo Autobedrijf Ruttchen“De dagelijkse praktijk bij Rüttchen vraagt om een efficiënte en veilige oplossing. Die is door onze leverancier Credit Card Keys BV uit Zwijndrecht met KEYMANAGER naar volle tevredenheid geboden”.

Logo RuttchenRüttchens sleutel tot succes

Efficiënt sleutelbeheer met Keymanager
Om risico’s van verlies of diefstal van sleutels tot een minimum te beperken, hebben wij met behulp van Credit Card Keys BV uit Zwijndrecht met de Keymanager een op maat gemaakt sleutelbeheer systeem ontwikkeld.
Deze sleutelprocedure is de rode draad binnen elke vestiging. Elk moment van de dag zijn onze collega's met sleutels bezig. Soms is er haast bij geboden omdat een klant staat te wachten. De sleutels vertegenwoordigen een grote waarde. Belangrijk dus om te weten of je alle sleutels hebt! Een sleutel moet in een handomdraai kunnen worden opgevraagd. De dagelijkse praktijk bij al onze Rüttchen vestigingen vraagt om een efficiënte en veilige oplossing. Die is door onze leverancier Credit Key Cards met KEYMANAGER naar volle tevredenheid geboden. Het systeem is eenvoudig In gebruik en bespaart ons jaarlijk veel geld. Behalve het nooit meer zoeken naar sleutels wat ons kostbare zoektijd bespaart, zorgt Keymanager er ook voor dat sleutels niet meer blijven "zwerven" waardoor de kans op diefstal van een sleutels tot een minimum wordt beperkt.

Natuurlijk vraagt elk systeem aandacht maar de belangrijke voordelen van dit systeem zou elk autobedrijf aan moeten spreken.
Niet wachten tot het mis gaat en je geconfronteerd wordt met een schadepost van duizenden euro's!
Ook onze Verzekeraar Bovémij staat 100% achter het gebruik van Keymanager.

Over Ruttchen
In
zestig jaar tijd groeide Rüttchen van een bekwame vakgarage uit tot een florerend dealerbedrijf dat inmiddels 19 vestigingen en ruim 650 toegewijde medewerkers telt. Rüttchen is een begrip in de Brabantse regio. Mercedes-Benz, Smart, Chrysler, Jeep, Dodge en Mitsubishi zijn stuk voor stuk merken die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het familiebedrijf. De personenwagens van deze merken én de bedrijfswagens van Mercedes-Benz zijn niet voor niets na een zorgvuldige keuze in het productenpallet opgenomen. Echter de hooggespannen verwachtingen die men heeft van de auto’s, worden ook waargemaakt door de prettige en professionele manier waarop de medewerkers de klant mobiel houden.

Service met een hoofdletter S
De groei die Rüttchen met name de laatste vijftien jaar doormaakte, is ondermeer te danken aan het full-service concept dat wordt gehanteerd. Rüttchen doet in al haar vestigingen namelijk veel meer dan de verkoop en het onderhoud van personen- en bedrijfswagens alleen. Rüttchen is ook erkend leverancier van lease-, financiering- en verzekeringsoplossingen. Daarnaast biedt men een unieke en uitgebreide garantieregeling die jarenlang onbezorgd rijplezier op personen- en bestelwagens garandeert. Deze garantieregeling geldt dankzij het grote vertrouwen in de eigen kwaliteit eveneens op alle occasions. Ook heeft Rüttchen een eigen schadeherstel- en carrosseriebedrijf in de groep opgenomen. Daarnaast heeft Rüttchen ervoor gekozen de klanttevredenheid op een nog hoger niveau te brengen. Een aantal jaren geleden werd hiervoor een speciaal project in het leven geroepen onder de naam ‘Boomerang’. In dit project staan vier klantwaarden centraal waaraan iedere medewerker zich confirmeert. De klantwaarden WELKOM, INLEVEN, TRANSPARANT en CORRECT vormen het uitgangspunt voor de dagelijkse werkzaamheden, maar dienen één gezamenlijk doel: de klant tevreden huiswaarts te laten gaan.


AFbeelding van Garage Ruttchen Huub Husson
Chef interne diensten Rüttchen Personenwagens
Breda ziet elk moment van de dag waar de sleutels zijn
en wie ze heeft!

Autobedrijven

Autobedrijf, let op uw sleutels.! U neemt een zeer groot financieel risico!

In de meeste autobedrijven ontbreekt het aan een efficiënte sleutelprocedure

Lees meer...

Beveiliging

Als beveiliger kent u als geen ander de risico's van slecht sleutelbeheer.

U heeft 24/7 de verantwoordelijkheid voor sleutels van derden.

Lees meer...

Facilitairbedrijf

Met Keymanager heeft u alle sleutels onder controle.

Zoeken behoort tot het verleden. Of het nu sleutels zijn van de beveiliging of van de schoonmaak.

Lees meer...

Taxibedrijven

Veel Taxi's - veel sleutels. En dan ook nog veel reservesleutels.

Keymanager beheert op eenvoudige wijze alle sleutels.

Lees meer...

Transportbedrijven

Tijd is geld. Zeker in de wereld van het wegvervoer. Elke minuut telt.

Koeriersdienst, truck dealer of transportbedrijf..., geen sleutel - geen transport!

Lees meer...